Saturday, Nov 18, 2017

Ha halászlét akarsz enni

Kecskeméten, akkor a Sugovicát ajánlom. Hogy miért? Mert itt garantáltan jódmentes, hazai vízben növekedett halból készült ételeket kapsz. Mert itt lehet a környék legízletesebb halételeit enni. Mert a légkör és a kiszolgálás is családias, barátságos.

 

Elfogadjuk







A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Bővebben...  

Ha halászlét akarsz enni

Kecskeméten, akkor a Sugovicát ajánlom. Hogy miért? Mert itt garantáltan jódmentes, hazai vízben növekedett halból készült ételeket kapsz. Mert itt lehet a környék legízletesebb halételeit enni. Mert a légkör és a kiszolgálás is családias, barátságos.

Kapcsolat


home
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 68.

phone Telefon: 06-76-494-038

email Email: info@sugovicahalaszcsarda.hu

                                                                                                                                                

Nyitvatartás


  Nyitvatartási idő:

Hétfőtől Szombatig: 11.30 - 22 óráig                  

Vasárnap: 11.30 - 17 óráig

Térkép