Saturday, Nov 18, 2017

Elfogadjuk






There are no translations available.


A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Read more...  

Print

There are no translations available.

Kecskeméten, akkor a Sugovicát ajánlom. Hogy miért? Mert itt garantáltan jódmentes, hazai vízben növekedett halból készült ételeket kapsz. Mert itt lehet a környék legízletesebb halételeit enni. Mert a légkör és a kiszolgálás is családias, barátságos.