Tuesday, Apr 24, 2018

Elfogadjuk






There are no translations available.


A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Read more...  

Print

There are no translations available.

Előételek



Hideg előételek

Norvég füstölt lazac zöldségkoszorúban vajjal és pirítóssal

3200 Ft

Hideg tonhalsaláta citrommal olívával fényezve, pirítóssal

1650 Ft

Szezámos csirkemell szalagok kertészsaláta ágyon

1550 Ft


Meleg előételek

Haltepertő lilahagymával


1400 Ft

Magyaros halfasírt


1300 Ft

Ropogós kárász fatálon kínálva


1300 Ft

Törpeharcsa paprikás lisztben sütve


1400 Ft

Harcsával töltött palacsinta, kapros gombamártással



1800 Ft