Sunday, Nov 29, 2020

Ha halászlét akarsz enni

There are no translations available.

Vendéglőnk készen áll egész évben rendezvények lebonyolítására, családi események (születésnap, névnap, keresztelő, házassági évforduló, kis létszámú esküvő) és kisebb céges, üzleti összejövetelek lebonyolítására.

Szívesen állítunk össze személyre szabott menüajánlatot vagy válogathatnak bőséges étlapunkról is.

Menüajánlatainkról érdeklődhetnek telefonon+3670/600 7289 vagy a sugo.vica02@gmail.com e-mail címen.

Előzetes megrendelés esetén megállapodás szerinti kedvezményeket tudunk biztosítani.


 

Elfogadjuk






There are no translations available.


A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:


  • 3 kg halra, melynek – nézd meg jól - ¾-e ponty legyen
  • a halhoz kilónként egy szép, nagy fej vöröshagymára
  • egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikára
  • sóra
  • 4-5 db erős cseresznyepaprikára vagy Erős Pistára
  • gyufatésztára


Weiterlesen...  

login

There are no translations available.




Kapcsolat


home
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 68.

phone Telefon: 06-76-494-038

email Email: info@sugovicahalaszcsarda.hu

                                                                                                                                                

Nyitvatartás


  Nyitvatartási idő:

Hétfő: ZÁRVA

Kedd- Szombat: 11.30 - 22 óráig

Vasárnap: 11.30 - 17 óráig

Térkép