Vendéglőnk készen áll egész évben rendezvények lebonyolítására, családi események (születésnap, névnap, keresztelő, házassági évforduló, kis létszámú esküvő) és kisebb céges, üzleti összejövetelek lebonyolítására.
Szívesen állítunk össze személyre szabott menüajánlatot vagy válogathatnak bőséges étlapunkról is.
Menüajánlatainkról érdeklődhetnek telefonon+3670/600 7289 vagy a sugo.vica02@gmail.com e-mail címen.
Előzetes megrendelés esetén megállapodás szerinti kedvezményeket tudunk biztosítani.
A bajai halászlé receptje
A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz:
A dunai halászlé szerelmeseinek közkedvelt találkozóhelye a hírös városban, Kecskeméten a Sugovica Halászcsárda. Egyre többen tudják a helybeli polgárok és az átutazó ínyencek közül is, hogy az igazi halászlét csak Pápics János csárdájában lehet kóstolni.
"Azoknak a kedves vendégeinknek, akik betérnek hozzánk, elsősorban a friss pontyból készült halászlét ajánljuk, amely bíborpiros fűszerpaprikával készül, s természetesen gyufatésztával tálaljuk. A halászlé elfogyasztása után szívesen ajánljuk a kiváló húsú pikkelyesekből készült sültes tálainkat, amiket vendégeink szájízének megfelelően, örömmel elkészítünk. A halételeken kívül a köretek, édességek és különleges tésztafélék sokfélesége is hozzátarozik az ételkoronás terített asztalhoz. Természetesen az italkínálat sem hiányozhat, hiszen mi is tudjuk, hogy a bőséges ételek elfogyasztása után jólesik a finom nedűk kortyolgatása."
A tavasz beköszöntével megnyitjuk kerthelyiségünket is, ahol látványkonyha jelleggel készül a híres bajai csemege. Nagyobb társaságok igényeit kielégítve fatűzön főzzük a hallevet, ami nagy élményt jelent felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk többfős csoportok, cégek, családok számára rendezvények lebonyolítását is.
A tavasz beköszöntével megnyitjuk kerthelyiségünket is, ahol látványkonyha jelleggel készül a híres bajai csemege. Nagyobb társaságok igényeit kielégítve fatűzön főzzük a hallevet, ami nagy élményt jelent felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk többfős csoportok, cégek, családok számára rendezvények lebonyolítását is.
Csárdánk kiváló körülményeket biztosít családi rendezvények, lakodalmak, ünnepségek lebonyolítására. Igénye szerint egyedi menüsort is öszeállítuk az Ön rendezvénye számára. Próbálja ki csárdánkat és a szakácsaink magas szintű szaktudását.
Jó étvágyat kívánunk!
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 68.
Telefon: 06-76-494-038
Email: info@sugovicahalaszcsarda.hu
Nyitvatartási idő:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd- Szombat: 11.30 - 22 óráig
Vasárnap: 11.30 - 17 óráig