Kecskemét központjától pár perce található szeretett éttermünk: a Halászcsárda.
2021. szeptemberében – rövid zárva tartás után – új vezetéssel, megújult étel- és italkínálattal nyitottuk ki a Csárdát.
Ételeinket továbbra is prémium minőségű alapanyagokból, kizárólag magyar vizekben nevelt halakból készítjük vendégeinknek.
Igyekszünk a legjobb választás lenni a „Bajai Halászlé szerelmeseinek”.
A halból készült ételek mellett (a régióban elsőként) vadhúsból készült ételek is kerültek fel az ételpalettánkra, ezzel is próbáljuk színesíteni, bővíteni repertoárunkat.
Á la carte kínálatunk mellett szezonális, tradicionális ételeket is kóstolhat, aki vendéglőnket látogatja.

Borkóstolók, születésnapok, baráti összejövetelek, céges rendezvények szervezését vállaljuk.

Üzletvezető: ifj. Sutus Endre